Šport
83 ogledov

"Tepeš spravil Prevca ob kolajno"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • drejca1 22:28 17.januar 2016.

    Jurij, ne tvoji skoki, predvsem tvoje obnašanje je tisto, ki marsikoga moti. 26 let si star in pri teh letih bi moral biti odrasla oseba, ne pa en mulc, poln samega sebe. Vse ti je bilo položeno v zibko, vse ...prikaži več tisto, za kar so drugi fantje morali garati in se dokazovati. Ti si bil vedno v ospredju, vsa vrata so ti bila vedno odprta.In samo ti si tisti, ki jih zapiraš za seboj. Odrasti !!

  • Avatar mike1968
    mike1968 09:53 18.januar 2016.

    Lahko rečem, da me je Tepeš s svojo izjavo zelo presenetil, čeprav sem bil včeraj jezen ko ris in še vedno podoživljam debakel na lanski Planici, ki je bil povbod za zapis : http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/121144/individualni-sportLahko rečem, da ...prikaži več mu je, vsaj z moje strani, oproščeno in da je s tem svojim zapisom pokazal, da je dober človek!

  • marabunta 09:48 18.januar 2016.

    dej ne bluzi, a misliš, da športnik res uživa ob svojih porazih in spoznanju, da bo skritiziran na celi črti....tudi denar ne more rešit občutka krivde, sploh pa ne vem za kakšen denar bi se ti tako usral pred vsemi

  • jakec1575 22:08 17.januar 2016.

    Tepeš pa se bo moral vprašati ali je se lacen ali je denar prehitro prisel. Forma precej niha. zakaj ne vem. Morda bi pa raje dirkal na cesti. Ostali so se lacni. Jurij pa bo do konca sezone pokazal koliko je se lacen zmag.

  • 4krogci 07:46 18.januar 2016.

    Mene samo zanima kolk so Tepešu dal dnarja, da je načrtno skoču tolk malo!

  • jakec1575 22:06 17.januar 2016.

    Največji krivec je Andrej Stare. Človek vleče mastno plačo športnega reporterja (mimogrede začnejo tam kjer dr. znanosti, 40 plačnem razredu), komnetira za povprečne Slovence 25 let nazaj, ko bi moral za Normalne ljudi 10 let naprej. Njegovi starizmi, sinizmi po ...prikaži več neuspelih skokih so bili za bruhat. Tudi Jelko Gros, ga je le s tezavo reseval. Pricakovanja Stareta, nasa, trenerja Janusa so vzroki te gonje. In takrat nastopi Murphy. Brez lanskega Jurija ne bi bilo lacnega Petra. Lacnega zmag in globusa. In Jurij je tudi zdajle dobil svoje. Ampak se vedno je glavni iniciator Stare s svojim razocaranjem in komentiranjem. Tamladi na terenu je bil kr fajn. Brez neumnih vprasanj in kratek ter dojemljiv , ko je videl, da intervjuvancu ni vec do govorjenja. Staretu pa je medicina dala le dober spomin za vse te statisticne podatke, ki jih bruha. To je pa tudi vse. Njegovi primitivni na trenutke malo zarukani komentarji so poden od podna.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.