Tik pred koncem leta 2018 smo bili priča avtogolu leta

Foto: Profimedia
Vratar Ascolija je preigral samega sebe ter poslal žogo v lastno mrežo.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Palerma so v 18. kolu italijanske Serie B na domačem igrišču premagali Ascoli s 3:0. Sama tekma se je iztekla po pričakovanjih in bi kmalu utonila v pozabo, če ne bi bilo vratarja Ascolija, Filippa Perucchinija, ki je poskrbel za neverjeten avtogol.

Foto: Profimedia Filippo Perucchini

V 26. minuti tekme, ob rezultatu 0:0, so namreč gostujoči branilci vrnili žogo do svojega vratarja, na katerega je že pritiskal nasprotni napadalec. Perucchini se je odločil, da je to njegov trenutek in se je spravil nasprotnika preigrati. Napadalca je resda s svojim preigravanjem vrgel iz igre, a se je nato obrnil v napačno stran in žogo nespretno poslal v lastno mrežo.

Avtogol nesrečnega Perucchinija je sicer nasmejal nogometno javnost, a so se že pojavili prvi skeptiki, ki sumijo o regularnosti tekme, saj naj bi bila po njihovem mnenju nameščena. To v Italiji zagotovo ne bi bilo prvič...

Prevarant Škandal! Toliko je v resnici star najmlajši strelec v zgodovini lige

Video Pes z obrambo preprečil zadetek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.