To Kranjec pričakuje od novega vodstva

Foto: Epa Robert Kranjec.
Foto: Epa Robert Kranjec.
Do konca tedna bo znano, kdo bo po novem vodil slovensko smučarsko reprezentanco. Robert Kranjec je povedal, kaj pričakuje od novega vodstva.
Oglej si celoten članek

Robert Kranjec je postal ime tedna na Valu 202. Prvi človek v zgodovini z več kot 200 poleti preko 200 metrov je dobil največ glasov poslušalcev. Kranjec je bil eden ključnih članov ekipe, ki je v soboto priletela nove stopničke slovenski skakalni reprezentanci. 

"Dve leti nisem letel in nisem vedel, kako skačem," je v pogovoru dejal Kranjec, ki je bil pred planiškimi tekmami malo zaskrbljen. Zadnji dve leti se nista odvijali po načrtih. "Bil sem tik pred tem, da bom zaključil. Če imaš dobre rezultate in če si zraven, je veliko lažje, kot če ostajaš doma in ne hodiš na tekme," je dejal. 

Foto: Saša Despot Planica 2018

K sreči se je Kranjec odločil, da smučk še ne bo postavil v kot. Motivacijo in željo še ima. "Okvirno že delam načrte, kako naprej. Treba pa je počakati, da se vzpostavijo ekipe na smučarski zvezi in da vidimo, kam kdo sodi," pravi. Že ta teden bo znano, kdo bo v novi sezoni vodil A reprezentanco. Kranjec je v minulih dneh zelo ostro okrcal dosedanje vodstvo. In kaj pričakuje od novega? "Edino, kar pričakujem, je, da imaš zagotovljeno vse, kar potrebuješ za kakovostno treniranje. Da imaš trenerje, ki ti pomagajo in prisluhnejo."  

Kranjec načrtuje, da bo letos prej začel s kondicijsko pripravo. Lani je zaradi poškodbe in rehabilitacije začel s pripravami nekaj kasneje, zato si letos želi na tem delati prej. 

Razkritje S tem je Janus dokončno izgubil Prevčevo zaupanje

Izjemno Tako je v ključnem trenutku norela Planica


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.