Šport > Zimski športi
5203 ogledov

To Kranjec pričakuje od novega vodstva

Robert Kranjec Epa Robert Kranjec.
Do konca tedna bo znano, kdo bo po novem vodil slovensko smučarsko reprezentanco. Robert Kranjec je povedal, kaj pričakuje od novega vodstva.

Robert Kranjec je postal ime tedna na Valu 202. Prvi človek v zgodovini z več kot 200 poleti preko 200 metrov je dobil največ glasov poslušalcev. Kranjec je bil eden ključnih članov ekipe, ki je v soboto priletela nove stopničke slovenski skakalni reprezentanci. 

"Dve leti nisem letel in nisem vedel, kako skačem," je v pogovoru dejal Kranjec, ki je bil pred planiškimi tekmami malo zaskrbljen. Zadnji dve leti se nista odvijali po načrtih. "Bil sem tik pred tem, da bom zaključil. Če imaš dobre rezultate in če si zraven, je veliko lažje, kot če ostajaš doma in ne hodiš na tekme," je dejal. 

Planica 2018 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

K sreči se je Kranjec odločil, da smučk še ne bo postavil v kot. Motivacijo in željo še ima. "Okvirno že delam načrte, kako naprej. Treba pa je počakati, da se vzpostavijo ekipe na smučarski zvezi in da vidimo, kam kdo sodi," pravi. Že ta teden bo znano, kdo bo v novi sezoni vodil A reprezentanco. Kranjec je v minulih dneh zelo ostro okrcal dosedanje vodstvo. In kaj pričakuje od novega? "Edino, kar pričakujem, je, da imaš zagotovljeno vse, kar potrebuješ za kakovostno treniranje. Da imaš trenerje, ki ti pomagajo in prisluhnejo."  

Kranjec načrtuje, da bo letos prej začel s kondicijsko pripravo. Lani je zaradi poškodbe in rehabilitacije začel s pripravami nekaj kasneje, zato si letos želi na tem delati prej. 

peter prevc domen prevc planica Razkritje Šport S tem je Janus dokončno izgubil Prevčevo zaupanje Planica 2018 Izjemno Šport Tako je v ključnem trenutku norela Planica


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.