To se je Angležem vrnilo kot bumerang

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Provokacija britanskega medija se je za Angleže slabo končala.
Oglej si celoten članek

Na četrfinalni tekmi svetovnega prvenstva sta se pomerili reprezentanci Francije in Anglije, po 90. minutah pa so si napredovanje med najboljše štiri z zmago z 2:1 zagotovili galski petelini. Ti imajo tako še vedno priložnost, da ponovijo uspeh izpred štirih let, ko so postali svetovni prvaki.

Angleži so v Rusiji osvojili četrto mesto, tokrat pa so bili zaustavljeni že stopničko prej. Kot vedno je sicer angleška javnost pred dvobojem pričakovala veliko, še korak dlje pri samozavestnih napovedih pa so storili pri tabloidu Sun. V Parizu so zakupili oglasna mesta in Parižanom sporočli, da 'se bo pokal vrnil domov'.

A 'kralj Harry', tako so v enem od oglasov poimenovali kapetana Harryja Kana, je ob koncu tekme zgrešil enajstmetrovko za izenačenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.