Šport > Nogomet
442 ogledov

To se je Angležem vrnilo kot bumerang

Francija : Anglija Profimedia
Provokacija britanskega medija se je za Angleže slabo končala.

Na četrfinalni tekmi svetovnega prvenstva sta se pomerili reprezentanci Francije in Anglije, po 90. minutah pa so si napredovanje med najboljše štiri z zmago z 2:1 zagotovili galski petelini. Ti imajo tako še vedno priložnost, da ponovijo uspeh izpred štirih let, ko so postali svetovni prvaki.

Angleži so v Rusiji osvojili četrto mesto, tokrat pa so bili zaustavljeni že stopničko prej. Kot vedno je sicer angleška javnost pred dvobojem pričakovala veliko, še korak dlje pri samozavestnih napovedih pa so storili pri tabloidu Sun. V Parizu so zakupili oglasna mesta in Parižanom sporočli, da 'se bo pokal vrnil domov'.

A 'kralj Harry', tako so v enem od oglasov poimenovali kapetana Harryja Kana, je ob koncu tekme zgrešil enajstmetrovko za izenačenje.

Harry Kane Povsem skrušen Šport Kane prevzel odgovornost za izpad Anglije Kylian Mbappe Neusmiljeno Šport O tej reakciji danes govori ves svet Anglija : Francija SP 2022 Šport Nogomet se NE vrača domov!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice