To si je privoščil bivši zvezdnik ob porazu Liverpoola

Gary Neville
Kar nekaj privoščljivih reakcij ob porazu Liverpoola.
Oglej si celoten članek

Navijači Liverpoola bodo po treh desetletjih le slavili lovoriko v angleškem prvenstvu, a mnogi so upali, nekateri celo zatrjevali, da bo njihovim ljubljencem uspelo ponoviti dosežek Arsenala, ki je v Premier League celotno sezono končal brez poraza. To se zdaj ne bo zgodilo, na sobotni tekmi je namreč izbrance Jürgena Kloppa s kar 3:0 premagal Watford. Ta je pred dvobojem celo zasedal predzadnje mesto na lestvici.

Premier League Kakšen šok, evropski prvak padel pri predzadnjem v ligi

Če so bili Liverpoolovi navijači po dvoboju razočarani, pa so se privrženci kar nekaj klubov prešerno veselili spodrsljaja Redsov. Med njimi so bili zagotovo navijači mestnega tekmeca Evertona, Liverpool pa je prav tako zelo osovražen pri tistih, ki stiskajo pesti za Manchester United. Še korak dlje je šla legenda rdečih vragov Gary Neville. Ta si je ob porazu Liverpoola privoščil šampanjec in s tem požel odobravanje pri pristaših svojega nekdanjega kluba in jezo pri fanih Liverpoola.

Veliko veselje je zavladalo tudi med topničarji. Arsenal namreč ostaja edini klub v moderni zgodovini angleškega nogometa, ki v posameznem prvenstvu ni klonil, s 44 tekmami brez poraza pa je Liverpool zaostal tudi za 49 dvoboji z vsaj osvojeno točko, ki jih je nanizal omenjeni severnolondonski klub.  

Pri Watfordu so ob tem na twiterju navijačem Arsenala namenili zapis z besedami 'Ni za kaj!', kot odgovor pa so prejeli številne pozitivne čivke s strani sogovornikov. Aktivni so bili tudi skrbniki Arsenalovih spletnih strani, Liverpoolu so sarkastično zapisali, da jim čestitajo 'za odličen niz neporaženosti', ostalo se je dalo prebrati med vrsticami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.