To sta gola, ki sta Maribor popeljala naprej

Foto: Profimedia Kenan Pirić
Mariborčani so po podaljšku napredovali v tretji krog kvalifikacij za ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

Maribor je na prvi tekmi pred domačimi gledalci premagal AIK z 2:1, na povratnem dvoboju pa je bil na semaforju izpisan enak rezultat po devetdesetih minutah in sledila sta podaljška. Švedi so hitro povedli, za končnih 3:2 pa je v 117. minuti poskrbel Alexandru Cretu. Romun v mariborskem dresu je najvišje skočil ob visoki podaji v kazenski prostor, okroglo usnje pa je tik ob vratnici končalo v mreži.

Švedi so na dvoboju hitro povedli in tako že imeli rezultat za napredovanje, a je nato v drugem polčasu izenačil Andrej Kotnik. Gostitelji so nato v rednem delu igre zadeli še enkrat, dokončno pa se je slovensko-švedski obračun odločil v podaljških.

"Verjeli smo" Cretu: Nisem junak

To sta zadetka, ki sta Mariboru prinesla dvoboj z norveškim Rosenborgom:

V primeru zmage proti Norvežanom vijoličaste čaka še zadnji krog kvalifikacij za ligo prvakov, v primeru skupnega poraza na dveh tekmah pa bodo z igranjem v Evropi nadaljevali v kvalifikacijah za evropsko ligo.

Video Švedski huligani napadli Viole

Video Maribor v podaljšku na dramatičen način utišal Švede!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.