Šport > Nogomet
2332 ogledov

To sta gola, ki sta Maribor popeljala naprej

Kenan Pirić Profimedia
Mariborčani so po podaljšku napredovali v tretji krog kvalifikacij za ligo prvakov.

Maribor je na prvi tekmi pred domačimi gledalci premagal AIK z 2:1, na povratnem dvoboju pa je bil na semaforju izpisan enak rezultat po devetdesetih minutah in sledila sta podaljška. Švedi so hitro povedli, za končnih 3:2 pa je v 117. minuti poskrbel Alexandru Cretu. Romun v mariborskem dresu je najvišje skočil ob visoki podaji v kazenski prostor, okroglo usnje pa je tik ob vratnici končalo v mreži.

Švedi so na dvoboju hitro povedli in tako že imeli rezultat za napredovanje, a je nato v drugem polčasu izenačil Andrej Kotnik. Gostitelji so nato v rednem delu igre zadeli še enkrat, dokončno pa se je slovensko-švedski obračun odločil v podaljških.

Alexandru Cretu "Verjeli smo" Šport Cretu: Nisem junak

To sta zadetka, ki sta Mariboru prinesla dvoboj z norveškim Rosenborgom:

V primeru zmage proti Norvežanom vijoličaste čaka še zadnji krog kvalifikacij za ligo prvakov, v primeru skupnega poraza na dveh tekmah pa bodo z igranjem v Evropi nadaljevali v kvalifikacijah za evropsko ligo.

AIK Viole Friends Arena Video Šport Švedski huligani napadli Viole Alexandru Cretu AIK Maribor Video Šport Maribor v podaljšku na dramatičen način utišal Švede!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.