Tolažilna nagrada za 'grškega čudaka'

Foto: Epa giannis antetokounmpo
Najboljši obrambni igralec lige Giannis Antetokounmpo je prvi obraz najboljše obrambne peterke.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Milwaukee Bucks in lanski najkoristnejši igralec (MVP) lige NBA Giannis Antetokounmpo je pred dnevi zmagal v glasovanju za najboljšega obrambnega igralca lige.

Zdaj pa je vodstvo lige objavilo še najboljšo obrambno peterko košarkarske sezone, v kateri so poleg Antetokounmpa še Anthony Davis, Rudy Gobert, Ben Simmons in Marcus Smart.

NBA končnica Dragić s ključnim metom za finale Vzhoda

Davis je bil tako kot Antetokounmpo še četrtič izbran v najboljšo obrambno ekipo lige NBA, od tega dvakrat kot član prve peterke. Njegov Milwaukee je sinoči izpadel iz končnice, potem ko je moral še četrtič v petih tekmah priznati premoč Miami Heat.

Gobert je bil kar štirikrat zaporedoma v prvi peterki, Smart dvakrat, za Simmonsa pa je to prvo imenovanje v karieri.

Vodstvo lige je v drugo peterko z najboljšimi obrambnimi veščinami lige uvrstilo Kawhija Leonarda, Patricka Beverleyja, soigralca Gorana Dragića pri Miamiju Bama Adebaya, Erica Bledsoeja in Brooka Lopeza.

O nagradah NBA glasujejo športni novinarji glede na igro, ki so jo košarkarji prikazali še pred prekinitvijo prvenstva NBA zaradi koronavirusne pandemije.

NBA Prvaki povsem ponižani, vodstvo Dončićevih krvnikov Izzval evforijo "Zakaj Dragiću ne pišejo hvalospevov? Dončiću pa preveč"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.