Tottenham poražen za zeleno mizo

Foto: Epa
Foto: Epa
Tottenham je s tem končal nastope v Evropi, Uefa je zmago dodelila Rennesu.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Tottenhama so končali nastope v evropskem tekmovanju to sezono, potem ko je Evropska nogometna zveza (Uefa) danes za zeleno mizo registrirala njihovo zadnjo tekmo proti vodilnemu Rennesu s 3:0 za francosko ekipo. Kot je potrdila Uefa, so Spurs ostali brez tekme 9. decembra zaradi prevelikega števila okužb s covidom-19 v ekipi.

Ker Londončani niso mogli odigrati tekme z Rennesom, jo je Uefa odločila za zeleno mizo, posledica tega pa je izpad Tottenhama iz nadaljnjega tekmovanja v konferenčni ligi.

Po blamaži Čeferin sprejel krivdo: "Se opravičujem ter vse vpletene prosim odpuščanja"

Ker po prestavitvi tekme, ki je bila prvotno predvidena za 9. december, ni bilo mogoče najti rešitve za nov termin, je Uefa tekmo razglasila z zmago francoske ekipe.

V skupini G, v kateri je nastopala tudi Mura, je na vrhu tako končal Rennes, drugi je nizozemski Vitesse (10 točk), tretji je Tottenham s točko manj, Mura pa je s tremi točkami končala zadnja v skupini.

Navijači Totenhama Tako je bilo v studiu ob zadetkih Mure: Nejevera, groza in bes

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.