Šport > Nogomet
338 ogledov

Tottenham poražen za zeleno mizo

harry kane Epa
Tottenham je s tem končal nastope v Evropi, Uefa je zmago dodelila Rennesu.

Nogometaši Tottenhama so končali nastope v evropskem tekmovanju to sezono, potem ko je Evropska nogometna zveza (Uefa) danes za zeleno mizo registrirala njihovo zadnjo tekmo proti vodilnemu Rennesu s 3:0 za francosko ekipo. Kot je potrdila Uefa, so Spurs ostali brez tekme 9. decembra zaradi prevelikega števila okužb s covidom-19 v ekipi.

Ker Londončani niso mogli odigrati tekme z Rennesom, jo je Uefa odločila za zeleno mizo, posledica tega pa je izpad Tottenhama iz nadaljnjega tekmovanja v konferenčni ligi.

Aleksander Čeferin Po blamaži Šport Čeferin sprejel krivdo: "Se opravičujem ter vse vpletene prosim odpuščanja"

Ker po prestavitvi tekme, ki je bila prvotno predvidena za 9. december, ni bilo mogoče najti rešitve za nov termin, je Uefa tekmo razglasila z zmago francoske ekipe.

V skupini G, v kateri je nastopala tudi Mura, je na vrhu tako končal Rennes, drugi je nizozemski Vitesse (10 točk), tretji je Tottenham s točko manj, Mura pa je s tremi točkami končala zadnja v skupini.

we are Tottenham TV Navijači Totenhama Šport Tako je bilo v studiu ob zadetkih Mure: Nejevera, groza in bes
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.