Šport > Nogomet
7968 ogledov

Tako je bilo v studiu ob zadetkih Mure: Nejevera, groza in bes

we are Tottenham TV youtube
Tekma polna čustvenih trenutkov za navijače Tottenhama.

Nogometaši Mure so v četrtek zvečer dosegli eno največjih zmag v zgodovini kluba, ko so v Ljudskem vrtu z golom v zadnjih trenutkih tekme na kolena spravili londonski Tottenham. Tega na Otoku v zadnjih letih uvrščajo v veliko šesterico angleških klubov. V Mariboru Spurs tega statusa niso upravičili, po porazu z za Angleže popolnoma neznanimi Slovenci pa so otoški mediji pisali o enih največjih sramot angleškega nogometa.

NŠ Mura Tottenham Hotspur Ljudski vrt Senzacionalno Šport Muraši na kolena spravili evropskega velikana Antonio Conte NŠ Mura Tottenham Hotspur Ljudski vrt Mura 2-1 Spurs Šport Otoški mediji: "Ena največjih sramot v zgodovini!"

Harry Kane in kolegi so ujezili tudi številne pristaše kluba. Ti so svoj bes in razočaranje delili na socialnih omrežjih, pa tudi na Youtube kanalu We are Tottenham TV (Mi smo Tottenham TV, op. p.), kjer voditelji redno spremljajo tekme svojih ljubljencev. Ob porazih si sicer rakcije teh z velikim veseljem ogledajo tudi navijači ostalih klubov, predvsem tisti, ki jim omenjeni severnolondonski klub ni pri srcu. Tudi tokrat so prišli na svoj račun.

Trio v studiu je sicer še pohvalil prvi zadetek na tekmi, ki ga je zabila Mura. "Neverjeten strel," je ob opisu gola Tomija Horvata dejal eden izmed voditeljev-navijačev. "Ta ekipa nam je zabila že dva 'evrogola'. Vrhunsko," je dodal drugi in spomnil še na zadetek Žige Kousa na prvem medsebojnem dvoboju.

Ryan Sessegnon NŠ Mura Tottenham Hotspur Ljudski vrt Video Šport Napovedal petardo Tottenhama, nato pa gledal tekmo ... NŠ Mura Tottenham Hotspur Ljudski vrt Doza smeha Šport "Moj oče je pravi prasec!"

Na tekmi v Londonu je kasneje Tottenham prevladoval in prišel do zmage s 5:1. Na kaj podobnega so navijači Spursov verjetno računali tudi tokrat, a se je vse skupaj začelo še dodatno zapletati po rdečem kartonu Ryana Sessegnona. V studiu so se sicer strinjali, da je bila kazen za njihovega igralca povsem upravičena. "Zdaj smo resnično v nevarnosti, da izgubimo to tekmo," je bilo izrečeno.

V 72. minuti je za nekaj veselja z izenačenjem poskrbel Kane, a nato je prišel na vrsto še zadetek Mure z zadnjim udarcem na tekmi. "O, moj Bog!" je bila prva reakcija po strelu Amadeja Maroše, nato pa je za nekaj trenutkov v studiu zavladala tišina. "Kako lahko to dovolite?" se je nato spraševal eden izmed navijačev, drugi pa je kasneje v nejeveri dodal: "Premagali so nas dobesedno z zadnjim dotikom žoge na tekmi."

S povišanim tonom je nato dodal: "Premagali nas je Mura! Iz Slovenije! Oh, moj Bog!"

Amadej Maroša NŠ Mura Tottenham Hotspur Ljudski vrt "Lažeš ..." Šport Ko v slovito angleško oddajo pokliče navijač Mure... Tomi Horvat NŠ Mura Tottenham Hotspur Ljudski vrt Zmaga Mure Šport Slavi cela Evropa: Tako je bilo na stadionu v Franciji

Na koncu je prišla le še ugotovitev, da bi okroglo usnje najverjetneje celo končalo mimo vrat, če ga Davinson Sanchez ne bi preusmeril v gol.

 

 

Komentarjev 2
  • Thomas_Brown 15:19 27.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Fulmmer 11:32 27.november 2021.

    Rit in jajca vam pokrije Mura srajca....