Šport > Nogomet
855 ogledov

Slavi cela Evropa: Tako je bilo na stadionu v Franciji

Tomi Horvat NŠ Mura Tottenham Hotspur Ljudski vrt Reševalni pas/Twitter
Na zahodu Francije navdušeni nad zmago Prekmurcev.

Zadetek Amadeja Maroše, ki je z zadnjim udarcem na tekmi konferenčne lige prinesel zmago Mure na Tottenhamom, je odmeval po večjem delu Evrope. Poleg Slovenije in Anglije so ga še posebej glasno pozdravili v Franciji in na Nizozemskem. Zmaga Prekmurcev je namreč Rennesu zagotovila prvo mesto v skupini, Vitesseju iz Arnhema pa je ponudila realne možnosti za osvojitev drugega mesta.

V Bretanji se je sinoči tekma med obema kluboma končala s 3:3. Razloga za zadovoljstvo tako navijači Rennesa niti niso imeli veliko, a se je nato oglasil stadionski spiker in objavil novico, da je Mura dosegla odločilni zadetek. Novico so navijači, verjetno kar obeh klubov, glasno pozdravili.

Tudi po koncu tekme so se na socialnih omrežjih oglasili številni navijači Rennesa in Vitesseja, pa tudi tisti pripadniki angleških klubov, ki jim Tottenham ni ravno pri srcu. Kar nekaj se jih je potrudilo in za zapis v slovenščini uporabilo prevajalnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice