Šport > Nogomet
1029 ogledov

Nemogoče razmere: odpovedani obe tekmi, tudi derbi Olimpije in Mure

NK Domžale Reševalni pas/Twitter
Megla je najprej preprečila tekmo Domžal in Celja, kasneje pa je bil zaradi okužb s koronavirusom odpovedan tudi derbi med Olimpijo in Muro.

Nogometaši Domžal bi morali ob 17.00 v 17. krogu Prve lige Telemach gostiti Celje. Toda izvedbo obračuna je preprečila gosta megla, ki se je spustila na zelenico domžalskega športnega parka.

Sprva so odgovorni še zamaknili začetek tekme za 15 minut, še pred iztekom teh pa so sporočili, da je tekma odpovedana in jo bodo izvedli v novem terminu.

Nov termin pa bo dobil tudi nogometni obračun Olimpije in Mure. Vzrok za odpoved tekme je veliko število okužb z novim koronavirusom v ljubljanski zasedbi.

"Večerna tekma med Olimpijo in Muro je zaradi izbruha covida-19 v moštvu Olimpije preložena. Od 35 igralcev, prijavljenih na seznamu stalnih številk, imajo pri Olimpiji 9 pozitivnih igralcev in v tem trenutku 13 izdanih karanten," piše na uradnem profilu Prve lige Telemach.

Tekma med Olimpijo in Muro bi morala biti ob 20.15. Popoldne je sicer Nogometna zveza Slovenije še potrdila, da bo tekma po predvidenem sporedu, zdaj pa so objavili, da je okužb preveč za izvedbo srečanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.