Šport > Nogomet
6858 ogledov

Ko v slovito angleško oddajo pokliče navijač Mure...

Amadej Maroša NŠ Mura Tottenham Hotspur Ljudski vrt Jure Banfi/sobotainfo.com
Nogometaši Mure so hit tudi na Otoku.

Mura je sinoči v Mariboru z 2:1 premagala Tottenham, poraz slednjega pa je zelo odmeval tudi na Otoku. Če so navijači londonskega kluba brutalno razočarani, pa je še več takšnih, med njimi seveda prevladujejo pristaši Arsenala, ki se privoščljivo nasmihajo ob novem neuspehu moštva, ki ga zdaj vodi sloviti Italijan Antonio Conte.

Med tistimi, ki je bil pred dvobojem v Ljudskem vrtu prepričan v suvereno zmago Tottenhama, nato pa je bentil in kritiziral igralce, je bil tudi nekdanji član kluba Jamie O'Hara. Ta sodeluje tudi na znani športni radijski postaji talkSPORT, kjer je doživel še eno presenečenje, ko je v oddajo poklical Ian, sicer navijač Mure.

O'Hara ni mogel verjeti. "Ian, dejstvo je, da nisi navijač Mure. Lažeš!" je dejal nekdanji vezist Tottenhama, a se je izkazalo, da gre za Londončana, ki že 16 let živi v Prekmurju. In redno hodi na tekme Mure. Voditelje je sicer opozoril, da ima prekmurski klub skoraj stoletno tradicijo in da je pred devetimi leti po novem bankrotu pravzaprav 'le' zaživel pod novo administracijo in novim imenom. Angleški mediji, ki jim takšna praksa ni znana, sicer ponavljajo, da je Mura klub, ki je nastal leta 2012.

Za konec je Ian še zapel Murino navijaško pesem: "Ti si naša ljubezen, dajmo Mura ole ole... Tri, štiri! Mura!"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice