Tottenhamov zvezdnik: "Žal mi je Ajaxa, na obeh tekmah so bili boljši od nas"

Foto: Epa
Foto: Epa
Izjemni vezist Tottenhama je novinarje presenetil s svojo iskrenostjo.
Oglej si celoten članek

Polfinalna tekma Lige prvakov med Ajaxom in Tottenhamom še vedno buri duhove ljubiteljev nogometa po celem svetu. Še zdaj se marsikdo ne more sprijazniti s tem, kako so Nizozemci iz rok izpustili prednost treh zadetkov ter se poslovili od najelitnejšega klubskega tekmovanja.

Video Amsterdamski lokal umolknil v krutem razočaranju

Vse se je začelo, ko so v 204 sekundah preko Lucasa Moure prejeli kar dva zadetka, stvar pa je izjemni Brazilec zaključil s svojim hat-trickom v 95. minuti za končnih 2:3 in uvrstitev Tottenhama v finale Lige prvakov.

Beg od tolp in drog Pri PSG so ga odslovili, zdaj s tremi goli prinesel finale Londončanom

Svojega brazilskega kolega je v prvi plan postavil tudi nekdanji ljubljenec Ajaxovih navijačev ter trenutni nogometaš Tottenhama, Christian Eriksen. 

Foto: Epa Ajax : Tottenham

"Srce ter Lucas Moura sta glavna razloga, zakaj smo premagali Ajax. On je heroj, upam, da mu bodo v Londonu postavili spomenik," je izjavil Danec ter za konec še pohvalil svojo nekdanjo ekipo:

"Žal mi je Ajaxa. Na obeh tekmah so bili boljši od nas. Tokrat smo si mi ustvarili več pravih priložnosti, toda oni so igrali boljši nogomet. Vseeno verjamem, da bodo vsi uživali v finalu Lige prvakov."

Zgodovinsko Angležem uspel neverjeten podvig, to se ni zgodilo še nikoli

Solze Igralec Ajaxa: Jaz sem kriv, da smo izpadli

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.