Zato naj bi bil Dončić slabe volje po veliki zmagi

Foto: Epa pablo laso
Briljantno predstavo slovenskega asa je po zmagi nad Fenebahčejem pohvalil Pablo Laso.
Oglej si celoten članek

Pablo Laso je po tekmi 15. kroga Evrolige, na kateri je Real Madrid premagal Fenerbahče, Luki Dončiću pa sta do trojnega dvojčka zmanjkala le dva skoka, razkril, da je bil slovenski košarkar nejevoljen.

Epska predstava Pa to je noro! Fenomen Dončić se je znesel nad evropskimi prvaki

"Trojnemu dvojčku ne posvečam prav nobene pozornosti. Na koncu tekme se je zdelo, da je jezen, ker ga ni dosegel. Imel bo še priložnost za trojne dvojčke. Tudi če mu ne bo uspelo, to ni pomembno, dokler zmagujemo," je povedal trener madridkskega kluba, ki je po 15 krogih pri devetih zmagah in šestih porazih.

"Izza črte je metal 1/7. Včasih me skrbijo njegove odločitve, a vedno naredi tako, kot je prav.

Pablo Laso

Tudi Dončić je po tekmi priznal, da si je želel trojnega dvojčka, a poudaril, da je ekipni uspeh na prvem mestu. "Luka je igral zelo dobro. Igral je proti različnim branilcem in znal se je prilagoditi. Lahko igra na več položajih. Izza črte je metal 1/7. Včasih me skrbijo njegove odločitve, a vedno naredi tako, kot je prav. Prispeval je deset podaj, kar je zelo dobro za ekipo. Osem skokov prav tako. Luka je odličen igralec, najboljši pa je takrat, ko igra za ekipo. Tega se vsi zavedamo. Posnosni smo, da ga imamo. Ko je prišel, je imel 13 let. Zelo je napredoval," je predstavo slovenskega košarkarja ocenil Laso.

Indeks 37! Veliki Obradović se je priklonil Dončiću: "Čestitam mu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.