Brutalno iskreno o Dončiću: "Če bi imel lase, bi si jih populil."

Foto: Twitter dončić
Trener Phoenix Suns sinoči ni našel recepta za Luko Dončića, ki je izenačil svoj strelski rekord v ligi NBA (42 točk).
Oglej si celoten članek

Najboljši novinec lanske sezone Luka Dončić je na tekmi s Phoenix Suns dosegel 42 točk in odigral ključno vlogo pri zmagi Dallasa z izidom 120:113.

Odgovor in pol Ko je Luka jezen, se zgodi to!

Trener sonc Monty Williams, ki je v moštvu iz Arizone nasledil nekdanjega slovenskega selektorja Igorja Kokoškova, po porazu, tretjemu zapored in desetemu v sezoni za Phoenix, ni skrival, da ga je igra prvega zvezdnika Dallasa spravljala v obup.

Prepričan je, da bo potrebno 20-letnika kmalu umestiti v elitno skupino igralcev, ki razpolagajo s toliko kvalitete, da jim niti najboljši obrambni igralci lige ne morejo priti do živega.

"Kaj se dogaja?" Zvezdnik, ki je igral z Dragićem, se je obregnil ob Dončića

"Težko vam povem karkoli novega. Res je odličen košarkar. Kako ga sploh opisati? Vsestranski, velik, vedno na pravem mestu," je o Slovencu povedal Williams.

Dodal je, da Dončić vztrajno trka na vrata NBA elite. "Najboljši košarkarji v ligi so tisti, ki se znajo zoperstaviti vsaki obrambi in opravijo svojo nalogo, čeprav branilci poznajo vsak njihov korak. Luka se približuje tej kategoriji. Nismo več presenečeni nad tem, kar počne." 

"Njegove številke so še naprej kot iz videoigrice. Če bi imel lase, bi si jih populil. Fantastičen košarkar," je pristavil 48-letni ameriški strateg.

Video Dončić dobil po nosu, tako jim je vrnil

Foto: Print Screen monty williams

Šampion Dončić: "Pretvarjal sem se, kot da se ni nič zgodilo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:06 30. November 2019.

    Res je užitek gledati tega, nezemeljskega igralca. Jooooj, kaj dela.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.