Trenutek, ko je Ronaldinho izvedel, da zapušča zapor

Foto: Print Screen Foto: Palmaroga Foto: Palmaroga Foto: Palmaroga Foto: Palmaroga
Nekdanji nogometaš se je po plačilu varščine v višini 1,5 milijona evrov, ki jih je dvignil z računa iz tujine, preselil v hišni pripor.
Oglej si celoten članek

Ronaldinho je po 32 mučnih dneh zapustil zaporno celioc v Paragvaju, kjer se je znašel po tem, ko sta z bratom v državo vstopila s ponarejenima potnima listoma.

Nekdanji nogometni virtuoz se je branil, da je žrtev prevare, vendar mu paragvajskih oblasti ni uspelo omehčati, zato je pristal za zapahi.

Nekaj ostaja isto... Pojavila se je prva fotografija Ronaldinha v zaporu

Po dobrem mesecu dni se je proti plačilu varščine v višini 1,5 milijona dolarjev spet znašel na prostosti, a ne povsem, saj sta z bratom še vedno pod nadzorom policije in ne smeta zapustiti države, do sojenja pa bosta počakala v hišnem priporu hotelu Palmaroga.

Visok znesek Ronaldinho kupil svobodo, a saga še ni končana

Ronaldinho in njegov brat se zaradi izbruha koronavriusa nista zglasila v sodni dvorani, temveč je obravnava potekala prek videopovezave. 

"Odvetniki so mi zatrdili, da ne bosta poskušala pobegniti in da bosta spoštovala pogoje hišnega pripora. Vedeti moram, ali razumeta pogoje ob plačilu varščine in jih tudi sprejemata?" je obtoženca vprašal sodnik.

Oba sta odgovorila pritrdilno, nakar je sodnik izrekel svojo odločitev, zvezdnikov obraz pa je ob tem preplavil nasmeh olajšanja.

V hotelu Ronaldinho je 1,5 milijona evrov za varščino dobil iz Evrope

Brazilca bosta na sodno obravnavo počakala v hotelu s štirimi zvezdicami. Čerpav so deli poslopja zaradi epidemije koronavirusa zaprti, bodo pogoji za bivanje vsekakor boljši kot v zaporni celici.

Nekaj fotografij razkošnega hotela si lahko pogledate v galeriji.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.