LeBron se je zlomil po pristanku na letališču

Foto: Twitter lebron james
Novica o smrti Kobeja Bryanta je močno pretresla številne košarkarske zvezdnike.
Oglej si celoten članek

LeBron James, košarkar Los Angeles Lakers, ki je v soboto na večni lestvici najboljših strelcev prehitel pokojnega Kobeja Bryanta, ni mogel zadrževati solz ob pristanku moštvenega letala v Kaliforniji, potem ko je med letom izvedel novico o smrti dobrega prijatelja in idola.

NBA Kralj James prehitel velikega Kobeja

S solzami v očeh je tragično novico pred začetkom tekme v Izraelu pospremil tudi nekdanji NBA-jevec in aktualni član Maccabija Amar'e Stoudemire.

"Ne vem, kaj reči. Šokiran sem. Nimam pojma, kaj naj si mislim o tem. Nočem verjeti. Občutek imam, kot bi mi nekdo v srce zasadil bodalo. Ne vem, kako izklopiti čustva," je povedal nekdanji član New York Knicks, Phoenix Suns, Dallas Mavericks in Miami Heat.

Svet joče Oglasili so se Jordan, Ronaldo, Messi, Đoković,...

Prosili za pomoč Zadnji posnetek s Kobejevega helikopterja Lepa gesta Tako so se v Dallasu poklonili Kobeju Bryantu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:17 27. Januar 2020.

    Nimam besed😥😥😥😥😥.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.