V dresu Ajaxa doživel zastoj srca, klub mu zdaj prekinil pogodbo

Foto: Epa
Foto: Epa
Ajax se je odločil, da prekine pogodbo z Nourijem.
Oglej si celoten članek

Nizozemski Ajax iz Amsterdama je prekinil pogodbo z mladim nogometašem Abdelhakom Nourijem, ki je julija 2017 na pripravljalni tekmi doživel srčni napad ter utrpel hude in trajne možganske poškodbe, piše časnik De Telegraaf.

Nizozemski nogometni klub je 22-letnemu Nouriju še naprej plačeval plačo, zdaj pa je formalno prekinil pogodbo, ki bi se 1. julija samodejno obnovila, nizozemski časnik citira francoska tiskovna agencija AFP.

Foto: Twitter Abdelhak Nouri

Klub, ki je priznal, da ni bilo dobro poskrbljeno za takojšnjo medicinsko pomoč igralcu, zaradi prepozne uporabe defibrilatorja so pri Ajaxu odslovili klubskega zdravnika Dona de Winterja, bo skušal z družino nogometaša poiskati rešitev za prihodnost.

Nouri je po dolgem bivanju v bolnišnici, kjer je bil kar eno leto v komi, zdaj v domači oskrbi, a je še vedno popolnoma odvisen od družine.Obetavni Nizozemec se je sicer pred tremi leti zaradi težav z aritmijo zgrudil med prijateljsko tekmo v Zillertalu proti Werderju iz Bremna.

Borec Čudež! Nogometnemu zvezdniku, ki je leto preživel v komi, se stanje izboljšuje! Žalostno Na tisoče navijačev pred domom nesrečnega nogometaša

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.