V prvi peterki lige NBA tudi izjemni Srb, James šele v tretji

Foto: Twitter Nikola Jokić.
Foto: Reševalni pas/Twitter Nikola Jokić.
Srbski center Nikola Jokić je bil danes imenovan za člana idealne postave severnoameriške košarkarske lige NBA za redni del te sezone.
Oglej si celoten članek

Član Denver Nuggets se je v naj postavi najmočnejše košarkarske lige znašel ob boku prvih imen pretekle sezone Giannisa Antetokounmpoja in Jamesa Hardena.

Foto: Epa Giannis Antetokounmpo

Grški krilni center Antetokounmpo in branilec raket iz Houstona Harden sta bila edina soglasna izbora novinarjev. Štiriindvajsetletni Nikola Jokić, ki je letos v povprečju dosegal 20,1 točke, 10,8 skoka in 7,3 podaje, pa je na centrskem položaju v idealni peterici prehitel člana Philadelphia 76ers Joela Embida.

Preostala člana idealne postave letošnje sezone sta ostrostrelec Golden State Warriors Stephen Curry in zvezdnik Oklahome Thunder Paul George.

Foto: Twitter Stephen Curry

V drugo postavo lige so se ob Embidu uvrstili Kevin Durant (Golden State Warriors), Damian Lillard (Portland Trailblazers), Kawhi Leonard (Toronto Raptors) in Kyrie Irving (Boston Celtics), v tretjo postavo pa Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), Blake Griffin (Detroit Pistons), LeBron James (Los Angeles Lakers), Rudy Gobert (Utah Jazz) in Kemba Walker (Charlotte Hornets).

Novinci Luka Dončić prejel čisto vse možne točke NBA glasovanja

Zlata generacija Luka v zgodovino, to se v NBA ni zgodilo od časov Air Jordana

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.