V Srbiji močno odmeval odziv Dragića in Dončića

Foto: epa Eurobasket
Slovenska košarkarja sta si s korektno čestitko pridobila nove simpatizerje.
Oglej si celoten članek

Slovenska odbojkarska reprezentanca je morala v finalu evropskega prvenstva z 1:3 v nizih priznati premoč Srbiji. Kljub porazu je drugo mesto še en izjemen uspeh slovenskega ekipnega športa, v očeh marsikaterega navijača pa je srebrna medalja vredna prav toliko kot zlata.

Ostra kritika Srbi o "sramotni" potezi slovenskega selektorja

Med prvimi sta našim fantom čestitala tudi junaka zadnjega košarkarskega EP, Goran Dragić in Luka Dončić. "Čestitam @SloVolley za odlično EP in srebrno medaljo!!! Lepo je bilo gledati dve ekipi iz bivše Juge v finalu. Čestitke tudi @ossrb," je twitterju zapisal MVP EuroBasketa 2017 Dragić.

Kapetan "Težko rečem, ali bi zmagali, če bi igrali v Stožicah."

Tako zmagovalcem kot poražencem finala je čestital tudi aktualni novinec leta v ligi NBA. "Prvo čestitke srbiji... ampak kapo dol našim ... srebrna medalja je vrh!!! Samo tako naprej," pa je sporočil Dončić.

Njuna zapisa sta močno odmevala v Srbiji, kjer še vedno zelo dobro pomnijo, kakšno vlogo sta v finalu košarkarskga EP odigrala zvezdnika lige NBA.

"Oglasila sta se slovenska košarkarja, ki sta nam zagrenila življenje: to sta po "maščevanju" srbskih odbojkarjev sporočila Dragić in Dončić," so zapisali pri Kurirju.

"Lepa gesta slovenskih košarkarjev: Dragić in Dončić čestitala Srbiji za zmago v finalu," pa so njuna zapisa komentirali pri Telegrafu.

Izrazito pozitiven je bil tudi odziv srbske javnosti, ki se je Dragiću in Dončiću v velikem številu zahvaljevala za korektno čestitko v pravem športnem duhu.

Komentar Odbojkarji so carji, a nekaj je vseeno narobe Tvitosfera Pokloni dežujejo, čestitali tudi Poljaki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • ak
    10:22 30. September 2019.

    večina je korektnih odzivov, ne manjka pa tudi zagrenjenih odzivov in takšnih, polnih ranjenega ponosa... in to kljub (dokaj gladki) …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.