Valentino Rossi malemu Krisu poslal darila in čaka na njegov obisk

Slovenija se je združila za pomoč malemu Krisu, njegova zgodba pa odmeva tudi izven meja naše države.
Oglej si celoten članek

Vseslovenska akcija za pomoč obolelemu malčku Krisu je, v veliki meri po zaslugi športnikov, dosegla neslutene razsežnosti.

Humanitarno društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je že zaključila z akcijo zbiranja, za katero so številni prispevali sredstva.

xxx

Slovenija Noro, za Krisa zbrali 3,4 milijona evrov!

Na pomoč je priskočil tudi sloviti italijanski motociklistični dirkač Valentino Rossi. Več o hitrem posredovanju legendarnega Italijana je povedal uradni predstavnik fan cluba Valentina Rossija iz Tavullie za Slovenijo Jurček Dolenc. 

"Rossi ni okleval s pomočjo. Podaril nam je podpisano kapo, majico, nahrbtnik, šal in še nekaj drugih stvari, ki jih bomo dali na dražbo, izkupiček pa namenili za dečkovo zdravljenje," je za Primorske novice pojasnil Dolenc, sicer tudi predsednik Zveze vespa klubov Slovenije.

Foto: Facebook Valentino Rossi Kris darila

Rossi je malemu Krisu poslal številna osebna darila, za licitacijo pa prispeval še dve kapici s svojim podpisom, dve majčki in dva nahrbtnika.

Slovenske novice poročajo, da je Italijan prek posrednikov obljubil, da ga bo Kris lahko obiskal v garaži na enem od prizorišč svetovnega prvenstva in mu zaželel popolno okrevanje.

Bravo! Kar je Dončić storil za Krisa, odmeva tudi v ZDA

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.