Šport > Moto športi
12313 ogledov

Valentino Rossi malemu Krisu poslal darila in čaka na njegov obisk

Kris
Slovenija se je združila za pomoč malemu Krisu, njegova zgodba pa odmeva tudi izven meja naše države.

Vseslovenska akcija za pomoč obolelemu malčku Krisu je, v veliki meri po zaslugi športnikov, dosegla neslutene razsežnosti.

Humanitarno društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je že zaključila z akcijo zbiranja, za katero so številni prispevali sredstva.

Kris Slovenija Noro, za Krisa zbrali 3,4 milijona evrov!

Na pomoč je priskočil tudi sloviti italijanski motociklistični dirkač Valentino Rossi. Več o hitrem posredovanju legendarnega Italijana je povedal uradni predstavnik fan cluba Valentina Rossija iz Tavullie za Slovenijo Jurček Dolenc. 

"Rossi ni okleval s pomočjo. Podaril nam je podpisano kapo, majico, nahrbtnik, šal in še nekaj drugih stvari, ki jih bomo dali na dražbo, izkupiček pa namenili za dečkovo zdravljenje," je za Primorske novice pojasnil Dolenc, sicer tudi predsednik Zveze vespa klubov Slovenije.

Valentino Rossi Kris darila | Avtor: Facebook Facebook

Rossi je malemu Krisu poslal številna osebna darila, za licitacijo pa prispeval še dve kapici s svojim podpisom, dve majčki in dva nahrbtnika.

Slovenske novice poročajo, da je Italijan prek posrednikov obljubil, da ga bo Kris lahko obiskal v garaži na enem od prizorišč svetovnega prvenstva in mu zaželel popolno okrevanje.

luka dončić Bravo! Šport Kar je Dončić storil za Krisa, odmeva tudi v ZDA
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice