Vau, Luka! To novo noro podajo preprosto morate videti

Foto: Družbeno omrežje X
Foto: Družbeno omrežje X
Luka Dončić navdušil že na ogrevanju pred tekmo in dokazal, da se gledalcem v dvorano izplača prideti še pred prvim sodnikovim žvižgom.
Oglej si celoten članek

Da je Luka Dončić velik ljubitelj nogometa, ni skrivnost. Da zelo rad vragolije na košarkarskem igrišču izvaja tudi z nogo, je v preteklosti že večkrat dokazal, tokrat pa je navdušil na ogrevanju, ko je z nogo spravil žogo – to je najprej spravil za svoj hrbet – do soigralca Dwighta Powella, ta pa je silovito zabil žogo skozi obroč. Šlo je za tako imenovano alley-oop podajo, več pa v spodnjem vdelanem videu. 

Luka je bil danes ponoči izjemno dobro razpoložen, dosegel je kar 39 točk, 13 skokov in 6 podaj, a mu njegovi soigralci v domači areni American Airlines niso sledili, tako da je ostal brez zmage proti Volkovom iz Minnesote (101:119). Zatajil je predvsem Tim Hardaway, ostrostrelec z razdalje je namreč zgrešil vseh sedem poskusov za tri točke. Več o tekmi si lahko prebere tukaj.

S podajo je Dončić v tem tednu sicer že navdušil, in sicer na tekmi z LA Lakers. Takrat je poskrbel, da se je o tej potezi govorilo po celem svetu. Kako je naenkrat osmešil kar dva asa, pa tukaj.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:30 15. December 2023.

    Ma dajte prenehat s tem Dončićem. Vsi mediji so ga polni !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.