Več kot 100 zaporednih trojk v petih minutah!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Podlaga za fantastične predstave na tekmah je dobro delo na treningih. Tudi pri velemojstrih.
Oglej si celoten članek

Golden State Warriors so do lanske sezone dominirali v ligi NBA. Med letoma 2015 in 2019 so zaigrali v vseh petih finalnih serijah, tri so dobili. 

Gonilna sila Bojevnikov je bil, in še vedno je, Stephen Curry. Fenomenalni strelec, ki je za mnoge revolucioniral način igre, je s svojimi meti polnil statistiko in obenem odpiral prostor za soigralce.

NBA Harden, ki želi zapustiti Houston, je tako odprl sezono

Lani so se Warriors ukvarjali s številnimi poškodbami. Ob Curryju druga polovica zvezdniških "Splash Brtohers" - Klay Thompson, jo je po hudi poškodbi kolena pred nekaj meseci skupil še slabše, saj ga je načeta ahilova tetiva oddaljila od celotne sezone. Obenem je začetek tekmovalnega obdobja 2020/21 izpustil še steber obrambe Draymond Green.

Curry je tako edini preostali zvezdnik na parketu, a tudi njemu na začetku sezone ne gre. Ob visokih porazih proti Brooklyn Nets in Milwaukee Bucks je nekdanji MVP za tri metal le 20-odstotno. Tudi Curry tako še išče pravo formo, potem ko je po poškodbi roke v zadnjem letu in pol odigral manj kot deset tekem.

Obležal v krvi Grozljivka v NBA! Enega največjih zvezdnikov okrvavljenega odnesli z igrišča

A morda bo kmalu našel pravi občutek. Posnetek z enega zadnjih treningov pred tekmo s Chicago Bulls je lahko razlog za optimizem. Curry je namreč v malce več kot petih minutah zadel več kot sto zaporednih trojk.

Na posnetku je sicer moč videti 102 uspešna meta, a eden od trenerjev je nato razkril, da se je kamera vključila potem, ko je Curry že trikrat zadel. Skupaj torej 105 zaporednih zadetih trojk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.