Šport > Košarka
15014 ogledov

Grozljivka v NBA! Enega največjih zvezdnikov okrvavljenega odnesli z igrišča

Kawhi Leonard Profimedia
Potem, ko je nekaj časa negibno ležal na tleh, so prvemu zvezdniku NBA ekipe Los Angeles Clippers pomagali oditi v slačilnico, od koder se ni več vrnil.

V ponovitvi lanskega polfinala Zahodne konference lige NBA se je ekipa Los Angeles Clippers uspela maščevati Denverju, saj je odpravila ekipo iz Colorada s 121:108, a pri tem plačala visoko ceno.

Grozljivo je namreč izgledala poškodba njihovega najboljšega košarkarja Kawhija Leonarda, katerega je v zadnji četrtini nenamerno s svojim komolcem nokavtiral soigralec Serge Ibaka.

Šest minut in pol pred koncem tekme je bila igra tako dalj časa prekinjena, saj je dvakratni MVP finala lige NBA okrvavljen obležal na tleh, na pomoč pa mu je nemudoma priskočila zdravniška ekipa.

Lastnik dveh šampionskih prstanov je na koncu s pomočjo tamkajšnjega osebja zapustil igrišče ter se odpravil v slačilnico, od koder se ni več vrnil.

Kawhi Leonard | Avtor: Profimedia Profimedia

Zaradi količine krvi je vse skupaj izgledalo še dosti huje, sumilo se je na kakšno hujšo poškodbo glave, Leonard pa jo je na koncu še dobro odnesel z osmimi novimi šivi.

Do odhoda z igrišča je bil najboljši košarkar svoje ekipe, ki je tekmo mirno uspela pripeljati do konca in nove zmage. Zbral je 21 točk in 7 aistenc, do konca tekme pa ga je prehitel le Paul George, ki je zbral 23 točk ter 9 skokov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice