Šport > Košarka
229 ogledov

"Brado" dohitele posledice nepremišljenih dejanj

james harden Epa
Trikratni najboljši strelec lige NBA bo zaradi kršitev protokola moral plačati 50.000 ameriških dolarjev.

James Harden, zvezdnik severnoameriške profesionalne košarkarske ekipe Houston Rockets, bo moral plačati 50.000 dolarjev kazni, ker je kršil protokol v zvezi s pandemijo covida-19, sporočilo lige NBA povzemajo agencije.

Harden se ni držal pravila, ki prepoveduje zbiranje in druženje več kot 15 ljudi. V ponedeljek, 21. decembra, se je udeležil zabave v zaprtem prostoru, posnetki na spletnih omrežjih pa kažejo, da ni nosil maske in se ni držal predvidene razdalje do drugih ljudi.

Košarkar je napako priznal, dejal je, da se je udeležil praznovanja rojstnega dneva prijateljice, zatrdil pa je, da ni obiskal nočnega kluba, kot so poročali nekateri mediji.

Houston je moral svojo prvo tekmo sezone NBA proti Oklahomi preložiti, ker zaradi treh pozitivnih testov in še štirih košarkarjev, ki so morali v karanteno, ni imel na voljo dovolj igralcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.