Šport > Košarka
3343 ogledov

Posnetek razkriva, kdo je tepel koga

rondo Print Screen
Incident, v katerega sta bila vpletena ameriški veteran Rajon Rondo in njegovo dekle, je v objektiv ujela nadzorna kamera.

Rajona Ronda, 34-letnega organizatorja igre, ki je po naslovu prvaka z Los Angeles Lakers okrepil moštvo Atlanta Hawks, je pred dnevi doletela tožba zaradi domnevnega fizičnega napada, do katerega je prišlo v neki parkirni hiši.

Tožnica Toktam Joshari je košarkarja in njegovo dekle Latoia Fitzgerald obtožila fizičnega nasilja po sporu glede parkirnega mesta. Rondo on njegova izbranka sta se s tožnico soočila, ker naj bi avtomobil parkirala preblizu njunega 300.000 dolarjev vrednega Rolls Royca.

Po burni izmenjavi mnenj so zapele pesti, posnetek, ki ga je pridobil ameriški TMZ, pa razkriva, da je pretep začela Latoia, medtem ko je Rondo sprva igral mirovnika, nato pa je dekletoma dal zeleno luč za nadaljevanje pretepa.

"Gospod Rondo ju je poskušal razdvojiti. Nikogar ni odrinil," je za TMZ Sports komentiral njegov odvetnik. Dodal je, da tožnica kljub prošnjam ni želela premakniti svojega avtomobila, za povrhu pa še ni nosila zaščitne maske.

Komentarjev 1
  • gregor51 07:53 24.december 2020.

    zamurska posla..najlepš je k se zamurkle stepejo pa lasulje letijo v nebo