Šport > Košarka
14185 ogledov

Butler utišal Dragića: "Nehaj govoriti z mano"

goran dragić Profimedia
Dobra prijatelja sta poskrbela za prešerno vzdušje na klopi Miami Heat.

Košarkarji vročice so si božič polepšali z zmago nad New Orleans Pelicans (98:111). Pri finalistih lanske sezone je s klopi znova blestel Goran Dragić, ki je v 27 minutah prispeval 18 točk (54,5% met iz igre), dva skoka, devet podaj in štiri ukradene žoge. Duncan Robinson je zbral 23 točk, Bam Adebayo 17, Avery Bradley pa 12. 

Goran Dragić NBA Šport Gogi blestel: kar dajte mu nagrado za najboljšega šestega moža

Trener Erik Spoelstra je ostal nepremagan na božičnih tekmah (8-0). "Sploh nisem vedel. To je dokaz, da smo imeli kar nekaj odličnih ekip, ki so dobile priložnost igrati na božič," je komentiral dolgoletni trener Miamija.

obroč žoga mrežica košarka Legenda Šport Odšel je velikan! Umrl je 12-kratni prvak lige NBA

Vročica je večji del obračuna nadzorovala dogajanje na parketu, nato pa je nastopila petminutna suša, v kateri se je New Orleans približal na šest točk razlike. Dragić in Co. so odgovorili z delnim izidom 11:2 in tako znova vzpostavili red. "Vedeli smo, da bo prišla njihova serija, a smo ostali zbrani," je povedal Gogi.

Dragić je na tekmi prikazal nekaj izjemnih potez, ki so dokaz njegove vrhunske forme.

Luka Dončić NBA Šport Dvoboj Jamesa in Dončića, promet na tekmi pa enosmeren

Slovenec je blestel tudi na klopi, kjer sta skupaj z Jimmyjem Butlerjem širila praznično vzdušje. Butler se zaradi poškodbe gležnja v drugem polčasu ni vrnil na parket. V 16 minuitah je zbral štiri točke, šest skokov in pet podaj ob zgolj 29-odstotnem metu iz igre.

Košarkarja sta na klopi uprizorila tudi zabavno interakcijo, Dragić pa je po tekmi razkril, kaj je botrovalo njunemu smehu.

"Nehaj govoriti z mano, G, preveč si utrujen. Sploh ne razumem, kaj bi rad povedal," je soigralca citiral Dragić.

luka dončić Brez milosti Šport Dončićev stari znanec spet obračunal s Slovencem luka dončić Številke šokirajo Šport Frustrirani Dončić izluščil problem: "Tako ne moreš zmagati"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.