Vsi so se spraševali, kaj pomeni ta reakcija. Luka je po tekmi razložil vse

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dallas je na krilih 35 točk Dončića premagal LA Clippers, Luka pa je ob odločilnem košu utišal svoje navijače? Tu je pojasnilo...
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je poskrbel za novo vrhunsko predstavo v severnoameriški ligi NBA. Ljubljančan je bil s 35 točkami in z 11 skoki znova najboljši strelec Dallas Mavericks, ki so na domačem parketu premagali Los Angeles Clippers s 103:101.

Dallas se je z osmo zmago, ob petih porazih, zavihtel na peto mesto lestvice zahoda. Triindvajsetletni slovenski reprezentant pa ostaja še naprej na vrhu lestvice strelcev v ligi NBA s povprečjem 34,4 točke na tekmo.

Nova drama Gledalci ponoreli, Luka s prstom na ustih utišal tekmece Video Čudežni koš, s katerim je Dončić odločil tekmo, je obnorel svet

Dončić pa je med drugim zadel tudi odločilno trojko iz zelo neugodnega položaja 28 sekund pred koncem tekme, s čimer je povečal vodstvo Dallasa na 102:98 in tako poskrbel za novo zmago Maverickov.

Pri tem pa je deloval nekoliko zmedeno, saj je po zadetem metu domačemu občinstvu pokazal univerzalni simbol, ko je prislonil kazalec na ustnice, kot da bi želel, da naj utihnejo.

Foto: Profimedia Luka Dončić

"Želel sem si slaviti," je dejal Dončić o zadnji od svojih točk. "Ne vem, zakaj sem to napravil. Nisem vedel, kaj narediti. Ne bom poizkušal utišati naših navijačev. Ne vem, kaj sem sploh počel," je med smehom po koncu tekme Luka pojasnil svojo reakcijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.