Tigerju Woodsu ni obrnila hrbta

Foto: EPA lindsey vonn
Najuspešnejša alpska smučarka vseh časov Lindsey Vonn je še vedno v dobirh odnosih s Tigerjem Woodsom.
Oglej si celoten članek

Ameriški golfist Tiger Woods se je pred tedni spet znašel v središču pozornosti, ko so ga policisti na Floridi ujeli med vožnjo pod vplivom nedovoljenih substanc.

Woods je kazal očitne znake vinjenosti, vendar s krvnimi preiskavami v njegovem vzorcu niso odkrili sledi alkohola. Kot se je izkazalo, je bila nelucidnost padlega superzvezdnika posledica močnih zdravil, ki jih uživa zaradi bolečin po operaciji hrbta.

Šport Tiger Woods priznal odvisnost Magazin V krvi Tigerja Woodsa smrtno nevarna mešanica zdravil Tiger Woods Woods: Ne alkohol, ampak zdravila

Woods je bil v svojih najboljših letih eden najdominantnejših športnikov vseh časov. S turnirskimi nagradami je zaslužil več kot 110 milijonov dolarjev in osvojil 14 velikih turnirjev. Na prvem mestu lestvice golfistov je preživel 683 tednov (rekord), kar 552 tednov več od drugouvrščenega Grega Normana

Ameriškemu golfistu je osem let nazaj pred nogami ležal svet, nato pa se je njegovo življenje obrnilo na glavo z razkritjem nezvestobe in posledične ločitve od žene Elin Nordegren. Woodsova javna podoba je čez noč sesula v prah, kar je zahtevalo svoj davek na profesionalnem področju.

Podvržen je bil medijskemu in javnemu linču, od katerega se nikoli ni zares opomogel. Zadnja aretacija je le še ena v seriji neljubih dogodkov, ki so v zadnjih letih zaznamovali življenje 41-letnega zvezdnika.

Po aretaciji zaradi vožnje pod vplivom alkohola je stike z njim navezala ameriška zvezdnica belih strmin Lindsey Vonn, s katero sta se po treh letih skupnega življenja rašla leta 2015. "Stopila sem v stik z njim. Upam, da mu gre dobro," je za ameriške medije povedala Vonnova.

Zvezdniški par se je razšel pred dvema letoma, a ostaja v prijateljskih odnisih. "Vedno bom cenila spomine, ki sva jih ustvarila skupaj. Na žalost oba živiva zelo pestri življenju, zato sva večino časa preživela narazen," je takrat  razloge za razhod pojasnila Vonnova in dodala: "Zelo sem ga imela rada in še vedno ga imam, a preprosto ni šlo."

Vonnova Lindsey Vonn za konec zveze z Woodsom krivi sebe! Štuhčevi vrgla rokavico Tako živi Lindsey Vonn Vroča Lindsey "To je dobro za šport, v čem je problem?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.