Zadnji posnetek razkriva, kakšen človek je bil Maradona

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Zadnji posnetek Diega Maradone, ki je nastal nekaj dni pred smrtjo, prikazuje krhko zdravstveno stanje nogometne ikone.
Oglej si celoten članek

Po spletu se je razširili zadnji posnetek Diega Armanda Maradone, ki je v sredo (25. november) umrl le slab mesec po dopolnjenem 60. letu starosti.

Uradni vzrok smrti, kot so z obdukcijo potrdile argentinske oblasti, je bil pljučni edem oziroma zastoj tekočine v pljučih, kar je bila posledica slabšega delovanja srca. 

Obdukcija Znan razlog za smrt Maradone

Zadnji posnetek argentinskega nogometnega boga, ki je nastal nekaj dni pred smrtjo, je tragičen in ganljiv obenem.

Foto: Print Screen Maradono, ki sta mu pri hoji pomagala dva varnostnika, tretji pa je s seboj nosil stol, če bi se 'El Diego' moral slučajno spočiti, je med enim izmed zadnjih sprehodov posnela soseda ob najeti hiši na obrobju Buenos Airesa, kjer je pokojnik preživel poslednje dni življenja.

Kljub šibkemu zdravju je nekdanji nogometni as zbral potrebne atome moči in se potrudil odzraviti deklici, ki mu je mahala iz sosednje hiše. "Živjo, Diego," mu je zaklicala. Maradona ji je pomahal v pozdrav, nakar je dejala "me saludó Maradona", kar bi v prevodu pomenilo: "Maradona me je pozdravil."

Namesto da bi zavračal interakcijo, kar bi bilo glede na njegovo stanje povsem razumljivo, ali se pritoževal nad vdorom v zasebnost, se je odločil, da bo sosedi raje polepšal dan. Takšen človek je bil Diego Maradona.

Video Kaos ob slovesu od Maradone, posredovala je policija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:38 28. November 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • 11:38 28. November 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.