Šport > Nogomet
28528 ogledov

Zadnji posnetek razkriva, kakšen človek je bil Maradona

maradona Print Screen
Zadnji posnetek Diega Maradone, ki je nastal nekaj dni pred smrtjo, prikazuje krhko zdravstveno stanje nogometne ikone.

Po spletu se je razširili zadnji posnetek Diega Armanda Maradone, ki je v sredo (25. november) umrl le slab mesec po dopolnjenem 60. letu starosti.

Uradni vzrok smrti, kot so z obdukcijo potrdile argentinske oblasti, je bil pljučni edem oziroma zastoj tekočine v pljučih, kar je bila posledica slabšega delovanja srca. 

Diego Maradona Obdukcija Šport Znan razlog za smrt Maradone

Zadnji posnetek argentinskega nogometnega boga, ki je nastal nekaj dni pred smrtjo, je tragičen in ganljiv obenem.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Maradono, ki sta mu pri hoji pomagala dva varnostnika, tretji pa je s seboj nosil stol, če bi se 'El Diego' moral slučajno spočiti, je med enim izmed zadnjih sprehodov posnela soseda ob najeti hiši na obrobju Buenos Airesa, kjer je pokojnik preživel poslednje dni življenja.

Kljub šibkemu zdravju je nekdanji nogometni as zbral potrebne atome moči in se potrudil odzraviti deklici, ki mu je mahala iz sosednje hiše. "Živjo, Diego," mu je zaklicala. Maradona ji je pomahal v pozdrav, nakar je dejala "me saludó Maradona", kar bi v prevodu pomenilo: "Maradona me je pozdravil."

Namesto da bi zavračal interakcijo, kar bi bilo glede na njegovo stanje povsem razumljivo, ali se pritoževal nad vdorom v zasebnost, se je odločil, da bo sosedi raje polepšal dan. Takšen človek je bil Diego Maradona.

Diego Maradona Video Šport Kaos ob slovesu od Maradone, posredovala je policija

Komentarjev 2
  • Avatar Lossneziola
    Lossneziola 23:38 28.november 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • Avatar Ruth_Wright
    Ruth_Wright 11:38 28.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni mu treba iti v pisarn0 .... >>>>>> www.MagnifyIncome.Com