Šport > Nogomet
105438 ogledov

Toliko denarja je na računu, začenja pa se boj za dediščino

Diego Maradona Profimedia

Po poročanju italijanskega medija Corriere della Sera je imel Diego Maradona ob smrti na bančnem računu le 100.000 dolarjev. "Večino denarja je zapravil s svojim načinom življenja. Okoli njega so se vedno nahajali ljudje, ki so izkoriščali njegovo velikodušnost in dobroto. Samo vprašati so morali in Dirgo jim je brez razmišljanja dal denar," so zapisali pri Corriere della Sera in povzeli besede argentinskega novinarja Luisa Venture, ki se je zelo dobro razumel z legendarnim nogometašem.

"Živel je prerazkošno glede na denar, ki ga je imel na računu. Preveč je zapravljal, a mu je bilo vseeno. Če želite izvedeti, kam je izginil njegov denar, vprašajte ljudi, ki so se vlačili okoli njega in ga izkoriščali. Diego nikoli ni imel več kot sto evrov v žepu," pa je dejal odvetnik Angelo Pisani, ki je pomagal Maradoni pri njegovem postopku zaradi neplačevanja davkov v Italiji.

Sloviti Argentinec je imel sicer malo denarja za nekoga, ki so mu mnogi pripisali status najboljšega nogometaša na svetu. A njegovo preostalo premoženje morajo zdaj še oceniti. Diego naj bi bil tako lastnik celotne zgradbe v Buenos Airesu, prav tako pa naj bi imel v velemestu še nekaj stanovanj. V garaži se nahajajo dragoceni avtomobili, prav tako pa je imel določene investicije na Kubi in v Italiji, šolo nogometa na Kitajskem ter veljavne pogodbe za pravico uporabe njegovega imena in osebe v marketinške namene. Te bodo veljale tudi po njegovi smrti.

Diego Maradona Video Šport Kaos ob slovesu od Maradone, posredovala je policija Maradona truplo pogrebni zavod Usodna fotografija Šport Poziral za "selfie" z Diegovim truplom: "Hočem ga mrtvega!"

Corriere in njegovi zunanji sodelavci Maradonino premoženje ocenjujejo na okoli 170 milijonov dolarjev, pričakujejo pa, da se bo kmalu začela vojna za njegovo imetje. Maradona je zakonito priznal pet otrok, dva sina in tri hčerke, ki so jih rodile štiri različne ženske. Najmlajši sin Diego Fernando je star sedem, najstarejši Diego Junior pa 34 let. Hčerke Dalma, Gianinna in Jana so stare 32, 30 in 23 let. 

Maradona naj bi imel tudi na Kubi tri otroke, ki so se rodili po letu 2000, ko se je preselil na otok, prav tako pa še trije Argentinci poskušajo na sodiščih dokazati, da je njihov oče Diego. Maradona je v preteklem letu nekajkrat sicer izjavil, da otrokom ne bo nič zapustil ter da bo svoje imetje doniral, a njegov odvetnik Matias Morla za zdaj molči o oporoki legendarnega nogometaša.

Diego Maradona Obdukcija Šport Znan razlog za smrt Maradone maradona Podrobnosti Šport To so bile zadnje besede Diega Maradone
Komentarjev 5
  • reunecor 22:48 30.november 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • riluva 05:10 30.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • erawven 21:06 29.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Sorodne novice