Zaradi koronavirusa ogrožen tudi eden najprestižnejših turnirjev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V zraku tudi Roland Garros.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta bila odpovedana ali prestavljena golf turnir masters v Augusti in kolesarska dirka po Italiji je zdaj naslednji na vrsti od velikih športnih dogodkov teniški grand slam v Parizu.

Krizno stanje Legendarni turnir prva teniška žrtev koronavirusa

Direktor tekmovanja Guy Forget ni optimističen; meni, da igranje pred praznimi tribunami nima pravega smisla, zato želi do končne odločitve še počakati.

Masters v Augusti, prvi major sezone v golfu, bi se moral začeti 9. aprila, Giro po Italiji 9. maja, odprto prvenstvo Francije v Roland Garrosu pa 24. maja. Prvi dve tekmovanji sta odpovedani oziroma prestavljeni, odločitev o igranju v Parizu pa direktor prepušča zdravstveni stroki oziroma državnim organom.

Razočaranje Slovenska katastrofa v Pakistanu: "Vse je šlo narobe!"

"Sicer imamo še nekaj časa, vendar mislim, da igranje brez gledalcev nima ekonomične logike. Zdaj je na prvem mestu zdravje in tudi, ko bomo sprejemali odločitev, bo ta v rokah zdravstvene stroke in ne francoske teniške zveze," je dejal Guy Forget.

ATP in WTA sta ta teden odpovedali vse turnirje za moške in ženske do 27. aprila.

Zmagovalec Nogometni zvezdnik prebolel koronavirus ter razkril, kako mu je uspelo! Čas koronavirusa Luka razkril, kaj počne ves ta prosti čas, ter nasmejal svet

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.