Zaradi teh besed je Diego Costa prejel rdeč karton

Foto: Epa
Foto: Epa
Sodnik je pojasnil, zakaj je bil proti Barceloni izključen napadalec Atlética.
Oglej si celoten članek

Derbi 31. kola španske La Lige med Barcelono in madridskim Atléticom je ponudil zanimivo predstavo in nekaj izvrstnih obramb Jana Oblaka. Slednji ni mogel preprečiti zmage Barcelone (2:0), potem ko je Blaugrana v končnici tekme dvakrat zadela in si praktično že zagotovila naslov prvaka.

Sam proti vsem Oblakov šov na velikem derbiju; ob živce spravljal tudi Messija

Srečanje je v veliki meri skrojil glavni sodnik Jesús Gil Manzano, ki je že v 28. minuti zaradi ugovarjanja izključil gostujočega napadalca Diega Costo. Mnogi so bili mnenja, da je bil karton podeljen prehitro, saj se na športnih igriščih v trenutku napetosti izreče marsikaj.

Po tekmi pa je Manzano v poročilu pojasnil, zakaj je Brazilca s španskim potnim listom poslal pod predčasno prho. "Poser**m se na tvojo kurb**sko mater, poser**m se na tvojo kurb**sko mater," je domnevne Costine besede v zapisnik prenesel glavni delilec pravice in dodal: "Po izključitvi, še vedno na igrišču, me je zgrabil za roko, da bi mi preprečil podelitev kartonov njegovima soigralcema s številkama 2 in 24."

Po incidentu naj bi Costa sodniku navrgel še, da je "sin psice", nato pa ga je z zelenice pospremil domači branilec Gerard Piqué. Slednji se rad vmeša v kočljive situacije in umirja nasprotnike, kadar dobivajo kontroverzne kartone, tradiciji se ni izneveril niti tokrat.

Foto: Profimedia Diego Costa Gerard Pique

Sovraštvo Zaradi Messijevega dresa označen za "odvratno k***o"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:37 7. April 2019.

    Primitivc

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.