Zdravega Noleta izgnali, okuženega Rusa pa spustili čez mejo

Foto: Epa
Foto: Epa
Ruski tenisač je bil ob prihodu v Avstralijo pozitiven na covid-19.
Oglej si celoten članek

Ruski teniški zvezdnik Andrej Rubljov je po uvrstitvi v tretji krog OP Avstralije razkril, da je bil tik pred odhodom v Melbourne pozitiven na koronavirus, vendar mu avstralska mejna policija ni preprečila vstopa v državo, temveč ga je zgolj napotila v karanteno.

Ker je bolezen prebolel pred kratkim, se mu na prizorišču uvodnega grand slama sezone ni potrebno testirati, je še izjavil ruski tenisač in s tem dvignil ogromno prahu. 

Ni predaje Đoković pripravlja novo ofenzivo na Avstralijo

"Mene osebno ne testirajo, ker sem ravno prebolel koronavirus. Ko sem letel proti Avstraliji, sem bil še vedno pozitiven, vendar je bila nevarnost za prenos okužbe zelo majhna. Dovolili so mi vstopiti v državo, nato pa sem deset dni preživel v karanteni," je povedal Rubljov.

"Morda sem še vedno pozitiven, vendar nisem več kužen ali nevaren drugim. Ker sem bil ravnokar bolan, se ne testiram več s PCR-testom," je dodal peti igralec sveta.

Stara znanka "Nole, prijatelj moj, ti si bedak!"

Foto: Epa Andrej Rubljov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:15 20. Januar 2022.

    Kaksna katastrofa, najbolje da korona teroristi tam spodaj razglasijo dan nacionalne sramote. Enacenje tega bednega bacila s kugo in ebolo …

  • 19:08 20. Januar 2022.

    Tu se vidi razkol z ene strani upravljanja z epidemijo, z druge pa vrtanja športne elite po družbenih pravilih.

  • 17:22 20. Januar 2022.

    To kaze na vso bedo cepilnega fasizma, ce si se trikrat naspikal pac lahko naokoli trosis virus.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.