Šport
3127 ogledov

Zdravega Noleta izgnali, okuženega Rusa pa spustili čez mejo

Novak Đoković Epa
Ruski tenisač je bil ob prihodu v Avstralijo pozitiven na covid-19.

Ruski teniški zvezdnik Andrej Rubljov je po uvrstitvi v tretji krog OP Avstralije razkril, da je bil tik pred odhodom v Melbourne pozitiven na koronavirus, vendar mu avstralska mejna policija ni preprečila vstopa v državo, temveč ga je zgolj napotila v karanteno.

Ker je bolezen prebolel pred kratkim, se mu na prizorišču uvodnega grand slama sezone ni potrebno testirati, je še izjavil ruski tenisač in s tem dvignil ogromno prahu. 

novak đoković Ni predaje Šport Đoković pripravlja novo ofenzivo na Avstralijo

"Mene osebno ne testirajo, ker sem ravno prebolel koronavirus. Ko sem letel proti Avstraliji, sem bil še vedno pozitiven, vendar je bila nevarnost za prenos okužbe zelo majhna. Dovolili so mi vstopiti v državo, nato pa sem deset dni preživel v karanteni," je povedal Rubljov.

"Morda sem še vedno pozitiven, vendar nisem več kužen ali nevaren drugim. Ker sem bil ravnokar bolan, se ne testiram več s PCR-testom," je dodal peti igralec sveta.

Novak Đoković Melbourne sodišče Stara znanka Šport "Nole, prijatelj moj, ti si bedak!"

Andrej Rubljov | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 4
  • QSprm 19:15 20.januar 2022.

    Kaksna katastrofa, najbolje da korona teroristi tam spodaj razglasijo dan nacionalne sramote. Enacenje tega bednega bacila s kugo in ebolo je izvirni greh epidemije, ki je niti ni. Vse splosno zavajanje, patolosko laganje in potvarjanje dejstev je odlika korona teroristov. ...prikaži več Izrodki in usedlina cloveske vrste, ki se je spravila na lastno raso v prepricanju, da so neki ubermensh.

  • Boris 19:08 20.januar 2022.

    Tu se vidi razkol z ene strani upravljanja z epidemijo, z druge pa vrtanja športne elite po družbenih pravilih.

  • Avatar Marie Cankar
    marie3 17:22 20.januar 2022.

    To kaze na vso bedo cepilnega fasizma, ce si se trikrat naspikal pac lahko naokoli trosis virus.

Sorodne novice