Ženska z največ besede v NBA

Becky Hammon bo imela še več besede.
Oglej si celoten članek

Nekdanja ameriška košarkarica Becky Hammon je pred štirimi leti postala prva ženska pomočnica trenerja v ligi NBA. V prvih štirih sezonah je med tekmami sedela v drugi vrsti trenerjev San Antonio Spurs. V naslednji bo v prvi! Po odhodu prvega pomočnika Gregga Popovicha Jamesa Borrega v Charlotte Hornetse, je namreč postala druga Popovicheva pomočnica in se bo preselila v prvo vrsto.

Hammonova je bila v igri tudi za vlogo glavne trenerke v profesionalni moški košarkarski ligi. Za njene usluge so se zanimali Detroit Pistons. Na koncu je niso izbrali. Še nikoli ni ekipe v eni od največjih štirih ameriških profesionalnih lig vodila ženska.

Že v Teksasu Kaj je Dončića pričakalo v Dallasu

Danes 41-letna Hammonova je v WNBA igrala 16 let in bila šestkrat izbrana na tekmo zvezd, najdlje za San Antonio Stars. Po številu doseženih točk je deveta najuspešnejša košarkarica v zgodovini ženskega NBA-ja.

O Dončiću Nesterović: Zdaj se zanj vse začenja iz ničle

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.