Šport > Košarka
10967 ogledov

Kaj je Dončića pričakalo v Dallasu

Luka Dončić je že prispel v Dallas, kjer ga je v slačilnici pričakal dres s številko 77. In tega je prvič oblekel.
luka dončić O Dončiću Šport Nesterović: Zdaj se zanj vse začenja iz ničle

Po naporni noči v Brooklynu, ko je bil Luka Dončić izbran kot tretji, je v petek navsezgodaj odletel v Teksas. V slačilnici Dallas Mavericks ga je že pričakal dres s številko 77, s katero bo igral v naslednji sezoni, svoji prvi v NBA.

Pred samo dvorano paa so mu narisali grafika. Z Lukovo podobo in napisom Dobrodrošla prihodnost.

Nato pa so ga že čakale nove medijske obveznosti. V odgovorih je bil znova zelo skop. Na vprašanje, kaj ve o Teksasu, je tako odgovoril, da pozna Cowboyse. Torej ekipo ameriškega nogometa. Sledili so pogovori z vodstvom kluba, pa spoznavanje klubskih prostor in načina dela. In seveda prvič je oblekel Dallasov dres! Na vsakem koraku pa ga je spremljala mama Mirjam Poterbin. 

"Rad bi se zahvalil Dallasu. Vesel sem, da sem tukaj. Za mano je izjemen teden. Kot mlad fant sem sanjal, da bi bil izbran v NBA. Zdaj sem tukaj, sanje so se mi uresničile," je še enkrat več ponovil Ljubljančan. Tudi na predstavitveni novinarski konferenci je ponovil, da je pripravljen na NBA-izziv: "Vem, da je NBA druga zgodba, velik izziv. A tega izziva se veselim."

Njegov povratek v Slovenijo že v naslednjem tednu, da bi lahko igral za reprezentanco proti Španiji in Črni Gori, je pod velikim vprašanjem. V klubu obenem želijo, da si po dolgi evropski sezoni spočije. Igral ne bo niti za Dallas na poletni ligi NBA.

luka dončić Unikat Šport V Dallasu presrečni: "Luka Dončić je bil vedno naš cilj"
Komentarjev 4
  • Silva Drevensek 07:56 23.junij 2018.

    drugi naborniki niso bili tako mladi,čestitke Luki in seveda njegovi ponosni mami!

  • inside 02:33 23.junij 2018.

    a so se pri drugih "nabornikih" tudi tako mame silile zraven? mislim, da nisem zasledil nobene slike.... tako pa se ustvarja slika maminega sinka, ona pa sebe promovira......

  • Avatar Irminna28
    Irminna28 00:07 23.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com