Šport > Košarka
28126 ogledov

Zato bo še nekaj časa ostala ob Luki

luka dončić mirjam poterbin Instagram
Mama Luke Dončića bo svojega sina spremljala v Dallas.

Mirjam Poterbin je izjemno vesela in ponosna na svojega sina Luko Dončića, ki ga je na sinočnjem naboru v Brooklynu kot tretjega v prvem krogu izbrala ekipa Atlanta Hawks in ga posredovala naprej teličkom iz Dallasa, ki so si ga bolj želeli.Sina bo spremljala v Dallas, kamor potujeta že danes.

"Meni je najbolj pomembno, da je Luka srečen in danes zanesljivo je. Poleg vseh uspehov, ki jih je že dosegel, se mu je danes izpolnila še ta želja, korak v NBA. Vsekakor sem presrečna in neizmerno ponosna nanj," je dejala Poterbinova, ki s sinom že danes potuje v Dallas.

"Grem z njim. Luka je tudi izrazil željo, da grem z njim. Luka je le odrasel fant, ampak vsekakor je to težak preskok in rabi neko podporo družine tako, da bom šla," je dejala.

Na vprašanje, kako je sin doživljal vse dogajanje in pričakovanje pred naborom, je odgovorila, da se ni preveč obremenjeval, ker ni bilo časa. "Imel je še tekme in bilo mu je res pomembno, da odigra državno prvenstvo in enostavno do zadnjega večera nismo vedeli, da bomo šli. V torek zvečer se je morda zavedel, da bo šel v Brooklyn in evo v četrtek sva bila že tukaj," je dejala Poterbinova.

 

Draft2018#soproud❤️

A post shared by Mirjam Poterbin💝🍀 (@mirjampoterbin) on

 

Komentarjev 2
  • Avatar Irminna28
    Irminna28 00:08 23.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com