Zlatan pokazal temno plat in oklofutal tekmeca

Foto: Profimedia
Ameriški ljubitelji nogometa so se srečali tudi z drugačnim Zlatanom Ibrahimovićem.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović je po selitvi iz Manchester Uniteda k MLS ekipi LA Galaxy hitro povzročil evforijo, že na debiju je namreč zablestel z dvema zadetkoma. Prvi, ki ga je dosegel z volejem z razdalje 40 metrov, je bil resnično spektakularen, drugi z glavo pa je njegovemu moštvu v zadnjih minutah tekme prinesel zmago.

Zlatan Neverjeten debi za Ibrahimovića

A naslednji tedni so bili za Šveda manj uspešni, na naslednjih sedmih tekmah je zbral le še en gol in eno asistenco, v ponedeljek pa se je Američanom predstavil še v nekoliko drugačni luči. Na tekmi z Montrealom je namreč že v prvem polčasu moral predčasno oditi v garderobo po prejetem rdečem kartonu. Ibrahimović se je zapletel v dvoboj z branilcem Michaelom Petrassom. Kanadčan je švedskega zvezdnika pohodil, za svojo potezo pa so je takoj prislužil klofuto. Oba igralca sta obležala na zelenici, eden se je prijel za glavo, drugi za nogo.

Zlatan "Messi in jaz? Ni razlike!"

Sodniki obračunavanja sprva niso opazili, a je sledil video ogled incidenta. Petrasso si je po njem prislužil rumeni karton, Ibrahimović pa rdečega.

La Galaxy je zmagal z 1:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 18:27 23. Maj 2018.

    "Zlatan" je pokazal svojo temno plat že pred časom, ko ni našel dovolj prostora v svojem srcu, da bi srečal …

  • 16:02 22. Maj 2018.

    Čefur ostane čefur.Ide Mujo iz sela,selo iz Muje nikad.

  • 16:01 22. Maj 2018.

    Ne bo se on iz Šveda norca delu!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.