Zlatko Zahović se vrača!

Foto: Profimedia
Upravni odbor NK Maribor je ukinil suspenz športnemu direktorju.
Oglej si celoten članek

V ponedeljkovih večernih urah se je sestal upravni odbor NK Maribor in razpravljal o statusu športnega direktorja Zlatka Zahovića.

Kot ljubitelji nogometa dobro veste, je bil Zahović s strani kluba suspendiran pred tremi tedni, ko je na novinarski konferenci verbalno napadel novinarja EkipeSN Dejana Mitrovića.

Predsednik Maribora "Moje besede vzete iz konteksta, Zahović nas je namočil"

Po vsesplošnem zgražanju na račun snovalca kadrovske politike v Ljudskem vrtu ga je klub po incidentu začasno suspendiral, Nogometna zveza Slovenije pa mu je izrekla rigorozno kazen.

V NK Maribor so očitno mnenja, da je bil nekajtedenski suspenz dovolj za Zahovićevo postopanje in so danes športnemu direktorju vrnili polna pooblastila.

"Upravni odbor NK Maribor je na ponedeljkovi večerni seji ukinil suspenz športnemu direktorju Zlatku Zahoviču. Ostalih dogovorov klub ne bo komentiral," so aktualni državni prvaki zapisali na svoji spletni strani.

Suspenz Nogometne zveze Slovenije ob tem ostaja, saj je disciplinski sodnik po spornih Zahovićevih izjavah sredi marca temu prepovedal delovanje v nogometu za pol leta.

Jezen na predsednika Zahović se je oglasil: "Za opravičilo ni teorije!"

Zahović se je po neslavni novinarski konferenci zavil v molk, svoje videnje situacije bo predstavil v soboto za Večer, je zapisal omenjeni časnik.

Mariborčani so na lestvici prve lige po 26 krogih na tretjem mestu. Za vodilno Olimpijo zaostajajo deset točk, a imajo tekmo manj, v sredo bodo gostovali v Kranju. Po koncu jesenskega dela je imel Maribor tri točke naskoka pred Ljubljančani, spomladanski del pa je začel slabo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • mmm
    08:35 10. April 2018.

    Ne vem zakaj se zgražate... Suspenz NZS nima nobene zveze z njegovo pogodbo in zaposlitvijo v klubu. Pač pol leta …

  • 08:11 10. April 2018.

    No ja zdaj bojo saj lahko drogirani Zabari kometirali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 07:20 10. April 2018.

    NK Maribor nima kaj odločati o zadevi, ki jo je uvedla NZS. Na potezi je NZS - zdaj se bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.