Znana diagnoza nesrečnega vratarja

Foto: Epa
Foto: Epa
David Ospina je prejel močan udarec v glavo.
Oglej si celoten članek

Vratar Napolija David Ospina je danes zapustil bolnišnico, kamor so ga prepeljali v nedeljo po poškodbi glave na tekmi italijanske Serie A proti Udineseju.

Drama v Neaplju Vratar z razbito glavo ostal na igrišču, pol ure kasneje pa šok

Preiskave so pokazale, da ni utrpel hujših poškodb, vseeno pa bo 30-letnik izpustil tekme za izbrano vrsto v reprezentančnem premoru.

Video Slovenec zaradi te poteze postal tarča posmeha

Kolumbijca so na tekmi po trčenju s tekmecem iz vrst Udineseja Ignaciem Pussettom morali odpeljati z igrišča na nosilih. Po poškodbi v četrti minuti je sicer nadaljeval igro z obvezano glavo, potem pa se je v 40. minuti zgrudil in nezavesten obležal na tleh.

Napoli je danes sporočil, da so testi, ki so jih opravili v bolnišnici, negativni in da Ospina nima možganskih poškodb. Kljub temu pa bo moral še nekaj časa počivati, vratar, ki je doslej zbral 93 nastopov za Kolumbijo, pa svojim rojakom tako ne bo mogel pomagati na tekmah z Japonsko in Južno Korejo konec tedna.

Serie A/video Handanović za delirij na mestnem derbiju, Iličić pridno trese

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.