Zdaj tudi uradno, znano je, kje in kdaj se vrača Evenepoel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novico je potrdila njegova ekipa Soudal-Quick Step.
Oglej si celoten članek

Mladi belgijski zvezdnik Remco Evenepoel, ki je moral odstopiti od dirke po Italiji zaradi pozitivnega testa na okužbo z novim koronavirusom 14. maja, se bo vrnil v tekmovalno kolesarsko karavano na dirki po Švici od 11. do 18. junija, so danes potrdili pri kolesarski ekipi Soudal-Quick Step.

Evenepoel je po zmagi v deveti etapi dirke po Italiji odstopil zaradi pozitivnega testa na novi koronavirus.

Kakšna blamaža Tako se je priznani doktor s Harvarda osmešil z izjavo o Rogliču

V preostanku sezone bo Evenepoel lovil dvojno krono na svetovnem prvenstvu v Glasgowu, predvsem pa cilja na prvi naslov svetovnega prvaka v kronometru. Ne bo pa nastopil na dirki po Franciji.

"Vrnitev na dirki po Švici je popoln začetek. To mi bo omogočilo, da se znova vrnem v tekmovalni ritem na dirki, na kateri sem lani že slavil na eni etapi, na vožnji na čas," je dejal Belgijec v sporočilu za javnost njegove ekipe Soudal-Quick Step.

Tekmec "Thomas je izredno simpatičen in sproščen, medtem ko Roglič ..."

Triindvajsetletni Flamec je še enkrat obžaloval dogajanje na dirki po Italiji. "To je bil eden najtežjih trenutkov v moji karieri. Šlo je za surov konec tistega, kar bi lahko bila odlična zgodba in to po šestih mesecih priprav za ta cilj, vse je bilo zaman žrtvovanje, dolgi dnevi v dežju, daleč od doma."

Veliki kritik Kakšne besede na račun Rogliča! Noro, s kom ga primerjajo

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.