Znorel zaradi navijača: "Pofu**ni idiot! Zbil te bom!"

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na Giru prihaja do mnogih neljubih srečanj z navijači.
Oglej si celoten članek

Letošnji Giro d'Italia zaenkrat teče odlično za slovensko kolesarstvo. V četrtek se je do rožnate majice dokopal Jan Polanc, njegov najbližji zasledovalec pa je Primož Roglič.

Afera Polanc se brani pred očitki novinarjev: "Ponosen, da sem Slovenec!"

Pravi boj za najvišja mesta se z gorskimi etapami šele dobro začenja, kljub temu pa se je na italijanski pentlji zvrstilo že veliko zanimivih dogodkov, ne nujno neposredno povezanih s samimi tekmovalnimi aktivnostmi.

Po etapi "Očitno gredo nekomu v nos slovenski uspehi"

Ena od njih se je pripetila po koncu četrtkove 12. etape. Po prihodu v cilj se je Avstrijec Marco Haller vozil s plastenko v ustih, ko mu jo je nenadoma skušal vzeti eden od navijačev ob progi.

Hallerja je vložek razumljivo razjezil. "J**i se! Kaj je narobe s tabo?" je besnel Haller, potem ko je sestopil s kolesa. "Pofu**ni idiot! Zbil te bom, ti pi**a!" je še zabrusil Avstrijec, preden se je podal naprej.

Tekmeca Nibali besen na Primoža Rogliča

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:05 24. Maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. …

  • 14:46 24. Maj 2019.

    Sam po začetku prežvakovalnega kanala...

  • 11:20 24. Maj 2019.

    Bravo, tako se govori stari. Ne moreš kar plastenke vleči iz ust kolesarja. Res je idiot.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.