Šport
16682 ogledov

Znorel zaradi navijača: "Pofu**ni idiot! Zbil te bom!"

Marco Haller PrtSc
Na Giru prihaja do mnogih neljubih srečanj z navijači.

Letošnji Giro d'Italia zaenkrat teče odlično za slovensko kolesarstvo. V četrtek se je do rožnate majice dokopal Jan Polanc, njegov najbližji zasledovalec pa je Primož Roglič.

Jan Polanc Afera Šport Polanc se brani pred očitki novinarjev: "Ponosen, da sem Slovenec!"

Pravi boj za najvišja mesta se z gorskimi etapami šele dobro začenja, kljub temu pa se je na italijanski pentlji zvrstilo že veliko zanimivih dogodkov, ne nujno neposredno povezanih s samimi tekmovalnimi aktivnostmi.

Jan Polanc Po etapi Šport "Očitno gredo nekomu v nos slovenski uspehi"

Ena od njih se je pripetila po koncu četrtkove 12. etape. Po prihodu v cilj se je Avstrijec Marco Haller vozil s plastenko v ustih, ko mu jo je nenadoma skušal vzeti eden od navijačev ob progi.

Hallerja je vložek razumljivo razjezil. "J**i se! Kaj je narobe s tabo?" je besnel Haller, potem ko je sestopil s kolesa. "Pofu**ni idiot! Zbil te bom, ti pi**a!" je še zabrusil Avstrijec, preden se je podal naprej.

Vincenzo Nibali Tekmeca Šport Nibali besen na Primoža Rogliča

Komentarjev 6
 • Avatar Georsianna
  Georsianna 01:20 25.maj 2019.

  Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

 • selmanovicelvedina 20:05 24.maj 2019.

  Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com / WhatsApp: +33758119861

 • kapibara1 14:46 24.maj 2019.

  Sam po začetku prežvakovalnega kanala...